Over ons

Over ons

Fysiotherapie Koesen en Krijnen bevindt zich in de binnenstad van Den Bosch, in een sfeervol pand gevestigd in de kleurrijke Verwersstraat.

Op loopafstand vindt u de St-Jan, het Noord-Brabants Museum en het gezellige centrum.

Heeft u fysiotherapie nodig om snel weer in beweging te komen, of heeft u last van andere lichamelijke klachten en wilt u van de pijn af? Dan bent U bij Fysiotherapie Koesen en Krijnen aan het juiste adres!

Uw hulpvraag staat bij ons centraal en met onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten werken we samen met u actief aan een optimaal herstel.

Wil je weten wat de oorzaken van jouw klachten kunnen zijn?

Maak direct een afspraak

Informatie over de praktijk

Na een screening en intake bepalen we wat de beste behandeling is en gaan we deze zo snel mogelijk starten. Hoe sneller we kunnen behandelen, hoe sneller het herstel. Dankzij onze specialismen zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling, medical taping en medische trainingen bieden wij u echt zorg op maat.

Wij hanteren geen wachtlijst, zijn rechtstreeks toegankelijk. Een verwijzing van huisarts of specialist is dus niet nodig. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Aanmelden

Aanmelden voor een behandeling kan telefonisch via 073-6140394 (bij voorkeur op het hele of halve uur), via e-mail info@fysiokoesenkrijnen.nl of via Stel uw vraag op de contactpagina op deze website.

Wij maken graag een afspraak met u !

Team Fysiotherapie Koesen en Krijnen