Team

Rob Koesen

Rob Koesen is fysiotherapeut en manueel therapeut. Sinds 1986 werkzaam in de praktijk in het centrum van Den Bosch. Naast manuele therapie heeft Rob zich gespecialiseerd in Mulligan, Cyriax, medische trainingstherapie, kinesiotaping en dry needling. In zijn vrije tijd geniet Rob van fietsen, wandelen met de hond, tuinieren en lezen.

Portret Rob

Sandra van den Crommenacker

Sandra van den Crommenacker is fysio- en oedeemtherapeute (manuele lymfedrainage Vodder) en sinds 2007 werkzaam in de praktijk. Ze is gespecialiseerd in kinesio- en lymfetaping en valpreventie, en heeft daarnaast diverse cursussen over COPD, longproblematiek en oncologie gevolgd. In haar vrije tijd vind Sandra het leuk om met haar gezin de natuur in te gaan voor een wandeling, bezig te zijn in de (moes)tuin en gaat ze graag lunchen of uit eten.

Portret Sandra

Stefani van Veen-Nieuwkoop

Stefani van Veen-Nieuwkoop is fysiotherapeute en Msc bekkenfysiotherapeute en werkt sinds 2018 in de praktijk. Haar specialisatie bekkenfysiotherapie is een belangrijke toevoeging voor onze praktijk. Stefani kan in haar vrije tijd erg genieten van haar jonge gezin, lezen en lekker uit eten gaan.

Portret Stefani

Dick Krijnen

Dick Krijnen is fysiotherapeut en manueel therapeut en werkt sinds 2000 in de praktijk. Naast manuele therapie heeft Dick zich gespecialiseerd in Mulligan, Cyriax, medische trainingstherapie, kinesiotaping, dry needling en ‘Back to Golf’ therapie. Dick zijn hobby’s zijn tennis, wielrennen, sport in de breedste zin en drummen.

Portret Dick